Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve kuşundan kaçmak

Rüyada deve kuşundan kaçmak

Rüyada deve kuşundan kaçmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada deve kuşundan kaçmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları gerektiren konularda, grup faaliyetleri esnasında veya ortaklık yapılması gereken işlerde sorun veya pürüzlerle karşılaşılabilecek bir süreçtesiniz.

Rüyada deve kuşundan kaçmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek istenen herşeye kavuşulacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Rüyada deve kuşu yumurtası görmek isyan edeceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve kuşu eti yemek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşu eti görmek variyetini çoğaltacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada deve kuşu öldürmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına delalet eder.

Rüyada deve kuşuna binmek işiyle nam salacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments