Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, kendisine kızacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet eder.

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada deve kuşu yumurtası görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine yorulur.

Rüyada deve kuşları görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet eder.

Rüyada deve kuşu öldürmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet eder.

Rüyada deve kuşu almak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada yavru deve kuşu görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz deve kuşu görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments