Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin ısırdığını görmek

Rüyada devenin ısırdığını görmek

Rüyada devenin ısırdığını görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada devenin ısırdığını gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek kazancında bereketin artacağına, lüksünün artacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada devenin ısırdığını görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, ekmek kapılarının kapanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada deve eti pişirmek işlerin yoluna sokulacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz deveye binmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada köpek ve deve görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine delalet eder.

Rüyada koyun ve deve görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Rüyada devekuşu görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, büyük borçların altında ezileceğine inanılır.

Rüyada deveci armut görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments