Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan deve kuşu görmek

Rüyada uçan deve kuşu görmek

Rüyada uçan deve kuşu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada uçan deve kuşu gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Rüyada uçan deve kuşu görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına yorulur.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek geçim derdine düşmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşu almak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çok iyi şeylere, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada deve kuşundan kaçmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara delalettir.

Rüyada deve kuşu eti yemek birçok ortaklık kurulacağına, sevinçli haberlere, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına işarettir.

Rüyada beyaz deve kuşu görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments