Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve kuşuna binmek

Rüyada deve kuşuna binmek

Rüyada deve kuşuna binmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, keder yaşayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, aile saadetinin artacağına alamet eder.

Rüyada deve kuşuna binmek gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Rüyada deve kuşuna binmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada deve kuşu eti yemek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada deve kuşu yumurtası görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada siyah deve kuşu görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret eder.

Rüyada deve kuşları görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine yorulur.

Rüyada uçan deve kuşu görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, kendi şansını kendi yaratacağına delalettir.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine delalettir.

Rüyada yavru deve kuşu görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments