Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve kuşları görmek

Rüyada deve kuşları görmek

Rüyada deve kuşları görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kavgaların biteceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, doyasıya sefasını süreceğine delalettir.

Rüyada deve kuşları gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı sahte arkadaşlar bulunabilir.

Rüyada yavru deve kuşu görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, büyük kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına inanılır.

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına işaret eder.

Rüyada deve kuşu öldürmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına inanılır.

Rüyada uçan deve kuşu görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve kuşu almak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve kuşundan kaçmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek büyük işlere girileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments