Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah deve kuşu görmek

Rüyada siyah deve kuşu görmek

Rüyada siyah deve kuşu görmek rahat bir hayat yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, kavgaların büyüyeceğine inanılır.

Rüyada siyah deve kuşu gördüyseniz:

  • Küçük bir işe atılmak veya farklı yerlere iş başvurusunda bulunmak olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada siyah deve kuşu görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada deve kuşu almak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Rüyada uçan deve kuşu görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, eşi tarafından yüceltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşu öldürmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Rüyada deve kuşu eti görmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşu yumurtası görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada deve kuşları görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, doyasıya hasret gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deve kuşuna binmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments