Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve kuşu yumurtası görmek

Rüyada deve kuşu yumurtası görmek

Rüyada deve kuşu yumurtası görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, huzuru yakalayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve kuşu yumurtası gördüyseniz:

  • Uzun vadeli projelerinizde veya hedeflerinizde detaylar ortaya çıkmaya başlıyor.

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada deve kuşu yumurtası görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet eder.

Rüyada yavru deve kuşu görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşu öldürmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve kuşu almak aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, takdir toplayacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deve kuşuna binmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet eder.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına delalet eder.

Rüyada deve kuşu eti yemek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments