Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve kuşu almak

Rüyada deve kuşu almak

Rüyada deve kuşu almak anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve kuşu almak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz.

Rüyada deve kuşu eti görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada siyah deve kuşu görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada deve kuşuna binmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada uçan deve kuşu görmek ayrılanların kavuşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve kuşu eti yemek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına alamet eder.

Rüyada deve kuşları görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, belalardan korunacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine alamet eder.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments