Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev yengeç görmek

Rüyada dev yengeç görmek

Rüyada dev yengeç görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev yengeç gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Rüyada dev yengeç görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü yengeç görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulur.

Rüyada turuncu yengeç görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada yengeç pişirmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada çok yengeç görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, darp edileceğine işarettir.

Rüyada yatakta yengeç görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada deniz yengeci görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalettir.

Rüyada yengeç ve kaplumbağa görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments