Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz yengeci görmek

Rüyada deniz yengeci görmek

Rüyada deniz yengeci görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada deniz yengeci gördüyseniz:

  • Kontrolünü kaybeden veya iniş çıkışlı hareketleri olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada deniz yengeci görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinde yengeç görmek çok iyi bir duruma geleceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yengeç görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada deniz ve yengeç görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Rüyada yengeç çorbası görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yengeç görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada yengeç ısırmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabuklu yengeç görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments