Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yengeç görmek

Rüyada ölü yengeç görmek

Rüyada ölü yengeç görmek daha çok iş yapacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, zorlukların baş göstereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada ölü yengeç gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız son derece olumlu olacak.

Rüyada ölü yengeç görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada kocaman yengeç görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine yorulur.

Rüyada siyah büyük yengeç görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hane içine ay doğacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada mavi yengeç görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret eder.

Rüyada yengeç ısırması görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yengeç bacağı görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrep ve yengeç görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada yengeç yumurtası görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments