Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta yengeç görmek

Rüyada yatakta yengeç görmek

Rüyada yatakta yengeç görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta yengeç gördüyseniz:

  • Sürekli şikayet eden veya sizi geçmeye çalışan kişileri durdurmaya muktedir olabilirsiniz.

Rüyada yatakta yengeç görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, işin düzeltileceğine inanılır.

Rüyada evinde yengeç görmek önünün açılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalettir.

Rüyada yengecin ısırması görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına alamet eder.

Rüyada evde yengeç görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeç yavrusu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına işaret eder.

Rüyada yengeç görmek kötü duygularını yeneceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yengeç ve kaplumbağa görmek istediği arabaya bineceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yengeç yemek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments