Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç ve kaplumbağa görmek

Rüyada yengeç ve kaplumbağa görmek

Rüyada yengeç ve kaplumbağa görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, para sıkıntısının olmayacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına işaret eder.

Rüyada yengeç ve kaplumbağa gördüyseniz:

  • Sizinle ortak planlar yapmaktan keyif alan kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada yengeç ve kaplumbağa görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına delalet eder.

Rüyada suda yengeç görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalettir.

Rüyada yengeç eti görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet eder.

Rüyada yengeç öldürmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada üstünde yengeç görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada canlı yengeç yemek emrinde insan çalıştıracağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde yengeç görmek çok önemli noktalara geleceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yengeç kıskacı görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments