Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev böcek görmek

Rüyada dev böcek görmek

Rüyada dev böcek görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, kötü sözler duyulacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Rüyada dev böcek gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Rüyada dev böcek görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, çok hayırlı şeylere, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada dev hamam böceği görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işarettir.

Rüyada dev hayvanlar görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada dev deniz dalgası görmek bolluğun ve verimin de artacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada dev robot görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev at görmek eğlenceli günler geçireceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada dev solucan görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada dev deniz dalgaları görmek uzun ve hayırlı bir ömre, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments