Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev kartal görmek

Rüyada dev kartal görmek

Rüyada dev kartal görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, attığı adımların boşa gideceğine, işinde de hep başarılı olacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada dev kartal gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara veya diyaloglara girmeniz durumunda, bazı kişiler sizden ihtiyaç duymadığınız şeylere harcama yapmanızı isteyebilir.

Rüyada dev kartal görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev kuşlar görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet eder.

Rüyada dev köpek görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dev bir adam görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işarettir.

Rüyada dev kelebek görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük dev dalgalar görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada büyük dev dalga görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalet eder.

Rüyada kendini dev gibi görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments