Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev dalgalar arasında kalmak

Rüyada dev dalgalar arasında kalmak

Rüyada dev dalgalar arasında kalmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev dalgalar arasında kalmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler veya kafa karıştıran işaretler sizi zor bir yola sokabilir.

Rüyada dev dalgalar arasında kalmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işaret eder.

Rüyada dev dalganın altında kalmak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde dalgaların arasında kalmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kafasının da rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalar arasında kalmak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada dalgaların arasında kalmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada dev dalgalardan kurtulmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz dev dalgalar görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments