Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev kaya görmek

Rüyada dev kaya görmek

Rüyada dev kaya görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, helal lokmalar yiyeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev kaya gördüyseniz:

  • Yavaşlayan, ertelenen ya da durma noktasına gelen konular hızlanmaya hareketleniyor.

Rüyada dev kaya görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, rızkının sonsuz olacağına inanılır.

Rüyada dev insan görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev timsah görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev karıncalar görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine inanılır.

Rüyada dev dalgaları izlemek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet eder.

Rüyada dev görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada dev gemi görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev karpuz görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, sözünde duracağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments