Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev gemi görmek

Rüyada dev gemi görmek

Rüyada dev gemi görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, sorunların atlatılacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Rüyada dev gemi gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı ya da istikrarsız hareketleri olan kişiler bazı jestlerinizi takdir etmekte zorlanabilir.

Rüyada dev gemi görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev insanlar görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, güzel günler yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalettir.

Rüyada dev dalgalı deniz görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine inanılır.

Rüyada dev dalgaları izlemek sevdikleri ile bir araya geleceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Rüyada denizde dev dalga görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev inek görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet eder.

Rüyada dev atlar görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, büyük hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments