Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev timsah görmek

Rüyada dev timsah görmek

Rüyada dev timsah görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına yorulur.

Rüyada dev timsah gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin istediğiniz gibi ilerlemesini istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Rüyada dev timsah görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada dev kaya görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yolunda gideceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birini dev gibi görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, kötü olayların meydana geleceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev inek görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalettir.

Rüyada dev örümcek görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev gibi örümcek görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada dev kelebek görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, yoğun duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev atlar görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments