Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev insan görmek

Rüyada dev insan görmek

Rüyada dev insan görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dev insan gördüyseniz:

  • Rafa kaldırdığınız bir hedefinizi, amacınızı, hayalinizi veya bir işi tekrar canlandırmak için fikir alışverişleri yapabilir, sahaya geri dönebilirsiniz.

Rüyada dev insanlar görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada insanı dev gibi görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev insan görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işaret eder.

Rüyada dev bir balık görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına alamet eder.

Rüyada dev görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev bir dalga görmek çaresiz hallere düşeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev kelebek görmek hasretin ve özlemin biteceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments