Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev karpuz görmek

Rüyada dev karpuz görmek

Rüyada dev karpuz görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, çok yorulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada dev karpuz gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmanız veya diğerlerini anlamaya çalışmanız kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenin yöntemlerini bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada dev karpuz görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada dev gibi adam görmek şansının bahtının açılacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada dev piton yılanı görmek çok üzüntü yaşayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev kertenkele görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dev atlar görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çok başarılı olunacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada dev kuşlar görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada dev insan görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, malının ve kazancının tam olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev fare görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments