Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev görmek

Rüyada dev görmek

Rüyada dev görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, bazı konularda önayak olunacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada dev gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan önce, maksimum yarar sağlamanın yollarını bulmalısınız.

Rüyada dev insanlar görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Rüyada dev dalgaları izlemek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, neredeyse kahrolacağına, yalnız kalmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada dev arı görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada dev örümcek öldürmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada dev kartal görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalet eder.

Rüyada dev inek görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına delalettir.

Rüyada dev yumurta görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dev balık görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments