Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev karıncalar görmek

Rüyada dev karıncalar görmek

Rüyada dev karıncalar görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada dev karıncalar gördüyseniz:

  • Duygularınızı sözlerinizle değil davranışlarınızla belli etmeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada dev karınca görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev karıncalar görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulur.

Rüyada dev sinek görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, fenalıkta bulunmaya rivayet eder.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak inancını bir kenara atacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına alamet eder.

Rüyada deniz dev dalgalar görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, uzun sohbetler edeceğine delalettir.

Rüyada dev insanlar görmek işlerinin günden güne açılacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev fil görmek iftiraya uğrayacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada dev bir adam görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments