Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev insanlar görmek

Rüyada dev insanlar görmek

Rüyada dev insanlar görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, yoksul için zenginliğe, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada dev insanlar gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada insanı dev gibi görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada dev insanlar görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dev insan görmek başka kimselere de yardım edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine tabir olunur.

Rüyada dev inek görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev kaya görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada dev dalgalardan kaçmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalettir.

Rüyada dev böcek görmek mutluluk ve başarı getireceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, herhangi zarara uğramayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments