Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev bir adam görmek

Rüyada dev bir adam görmek

Rüyada dev bir adam görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada dev bir adam gördüyseniz:

  • Edindiğiniz bilgiler veya elinize geçen haberler bazı konularda yapacağınız değişikliklerde etkili olabilir.

Rüyada dev gibi adam görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada dev bir adam görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dev adam görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, tabiatı kötü olan kişiye, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işarettir.

Rüyada dev bir örümcek görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada dev karga görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada dev örümcek görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev tavşan görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına delalet eder.

Rüyada dev hayvanlar görmek kişinin her daim iyi anılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments