Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev fil görmek

Rüyada dev fil görmek

Rüyada dev fil görmek dinamik olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yanlış adımlar atacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına işaret eder.

Rüyada dev fil gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda stres yaşanabilir.

Rüyada dev fil görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev inek görmek hayatının kolaylaşacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev dalgaları izlemek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada dev at görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada dev gemi görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dev adam görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yakın zamanda rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada dev bir balık görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada dev ahtapot görmek güzel günlerin geleceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments