Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde dev dalga görmek

Rüyada denizde dev dalga görmek

Rüyada denizde dev dalga görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, herkesin şaşırtılacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine alamet eder.

Rüyada denizde dev dalga gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız.

Rüyada dev deniz dalgaları görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde dev dalgalar görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, esenleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dev deniz dalgası görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına yorulur.

Rüyada deniz dev dalgalar görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, büyük bir yenilgi alacağına yorulur.

Rüyada denizde dev dalga görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine işarettir.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak masabaşı bir işe girileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dev bir dalga görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada dev dalgalardan kaçmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments