Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev dalgalar görmek

Rüyada dev dalgalar görmek

Rüyada dev dalgalar görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, rızkın artacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada dev dalgalar gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür.

Rüyada dev dalgalar görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, esenlik içinde olacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine işarettir.

Rüyada denizde dev dalgalar görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hayatının iplerini eline alacağına alamet eder.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, işlerinde verimin artacağına delalet eder.

Rüyada dev deniz dalgası görmek yeni bir hayat kurulacağına, dünya mallarının çoğalacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işarettir.

Rüyada dev dalgaları izlemek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük dev dalga görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev dalganın altında kalmak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına alamet eder.

Rüyada büyük dev dalgalar görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments