Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı dev gibi görmek

Rüyada bir insanı dev gibi görmek

Rüyada bir insanı dev gibi görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, kötü düşmana işaret etmektedir.

Rüyada bir insanı dev gibi gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilir, amaçlarınıza ulaşmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanı dev gibi görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, her şeyin yenileceğine alamet eder.

Rüyada dev gibi örümcek görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini dev gibi görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, iyileşme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dev gibi adam görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine inanılır.

Rüyada birini dev gibi görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, kendisine olan güveninin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev gibi yılan görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, yüzünü güldüreceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada dev insanlar görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments