Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev dalgalardan kaçmak

Rüyada dev dalgalardan kaçmak

Rüyada dev dalgalardan kaçmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, adının yayılacağına, esenlik bulacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada dev dalgalardan kaçmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız çalışmalar daha verimli olabilir.

Rüyada dev dalgalardan kaçmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük dev dalga görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada dev dalgaların üzerine geldiğini görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına delalettir.

Rüyada dev dalgaları izlemek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada dev dalgalar görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada dev deniz dalgaları görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada dev deniz dalgası görmek çok güzel günler geçireceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada denizde dev dalga görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments