Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanı dev gibi görmek

Rüyada insanı dev gibi görmek

Rüyada insanı dev gibi görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, umutların yıkılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada insanı dev gibi gördüyseniz:

  • Siz ne yaptığınızı biliyorsanız çok fazla üzerinde durmamanızda fayda var.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada insanı dev gibi görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev gibi yılan görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işarettir.

Rüyada birini dev gibi görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalettir.

Rüyada dev gibi örümcek görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada dev gibi adam görmek kişinin muradına ereceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kendini dev gibi görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev insanlar görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments