Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev bir dalga görmek

Rüyada dev bir dalga görmek

Rüyada dev bir dalga görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev bir dalga gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada denizde dev dalgalar görmek belalardan korunacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada dev dalganın altında kalmak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, üzerinde kafa yoracağına alamet eder.

Rüyada dev deniz dalgası görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev dalgaların üzerine geldiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev dalgalardan kaçmak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çok zor günler geçirileceğine, şansının açık olacağına tabir olunur.

Rüyada dev deniz dalgaları görmek zenginliğinin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük dev dalgalar görmek içebileceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments