Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev çilek görmek

Rüyada dev çilek görmek

Rüyada dev çilek görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada dev çilek gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada dev çilek görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde dev dalga görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada dev ahtapot görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet eder.

Rüyada dev timsah görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dev dalgalardan kurtulmak sorun üstüne sorun yaşanacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev adam görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev sinek görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dev bir örümcek görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, bir süre zorluk çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments