Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev ahtapot görmek

Rüyada dev ahtapot görmek

Rüyada dev ahtapot görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorumlulukların azalacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, gözyaşı döküleceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada dev ahtapot gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada dev ahtapot görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine alamet eder.

Rüyada küçük ahtapot görmek eşinden yana huzurlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Rüyada siyah ahtapot görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine rivayet eder.

Rüyada canlı ahtapot görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Rüyada denizin içinde ahtapot görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, duaların kabul olacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahtapot görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada ahtapot pişirmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada renkli ahtapot görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments