Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev dalgalardan kurtulmak

Rüyada dev dalgalardan kurtulmak

Rüyada dev dalgalardan kurtulmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev dalgalardan kurtulmak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Rüyada dev dalgalardan kurtulmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada dev dalgaların üzerine geldiğini görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine delalet eder.

Rüyada dev dalgalar görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada denizde dev dalga görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada dev dalganın altında kalmak işlerinin ağırlaşacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada dev bir dalga görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine alamet eder.

Rüyada dev deniz dalgası görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada dev dalgalar arasında kalmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, borçların sonlandırılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments