Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev adam görmek

Rüyada dev adam görmek

Rüyada dev adam görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev adam gördüyseniz:

  • Hızlı şekilde ortaya çıkan uyuşmazlıkları görmezden gelmeniz zamandan tasarruf etmenizi ya da bir adım öne geçmenizi sağlayabilir.

Rüyada dev adam görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev gibi adam görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada dev bir adam görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, başarı elde edeceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada dev gibi yılan görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev akvaryum görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev dalgalardan kurtulmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın delalettir.

Rüyada dev inek görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada dev hortum görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments