Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne baba boşanması görmek

Rüyada anne baba boşanması görmek

Rüyada anne baba boşanması görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne baba boşanması gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri veya ortaklıklara girmeniz durumunda duygusal ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada anne baba boşanması görmek maddi zararlara uğrayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına delalettir.

Rüyada anne babanın boşanmasını görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın boşanmasını görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına inanılır.

Rüyada anneyle babanın boşanmasını görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, bolluk içinde yaşamaya, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın boşanması görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada boşanma kararı görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin boşanmasını görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments