Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın boşanması görmek

Rüyada anne ve babanın boşanması görmek

Rüyada anne ve babanın boşanması görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, her gün daha fazla dolacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babanın boşanması gördüyseniz:

  • En önemli hedefinizden uzaklaşmamalısınız.

Rüyada anne ve babanın boşanmasını görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, yüzlerin asılacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada anneyle babanın boşanmasını görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada anne ve babanın boşanması görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalettir.

Rüyada anne baba boşanması görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada anne babanın boşanmasını görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada boşanma kağıdı görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, adının fesada karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşanmayı istemek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada boşanma dilekçesi görmek bereketli işlere gireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments