Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın boşanmasını görmek

Rüyada anne ve babanın boşanmasını görmek

Rüyada anne ve babanın boşanmasını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, zor günlerin sona ereceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yeni işlere atılacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın boşanmasını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Rüyada anne ve babanın boşanmasını görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada anne babanın boşanmasını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet eder.

Rüyada anne ve babanın boşanması görmek sağlığının yerine geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne baba boşanması görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada anneyle babanın boşanmasını görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boşanma görmek dileklerin kabul olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşanma kağıdı görmek yüküne ortak olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet eder.

Rüyada boşanma celbi görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, bekârlığına da veda edeceğine, daha güçlü bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments