Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boşanmasını görmek

Rüyada birinin boşanmasını görmek

Rüyada birinin boşanmasını görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, birlikteliğe başlayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin boşanmasını gördüyseniz:

  • Rehber veya sözcü kullanmak pratik görünse de, kendi kendinizin avukatı olmanız daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek başka insanları aldatmasına engel olacağına, güç kaybedeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına inanılır.

Rüyada boşanma davası görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşanma duymak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada anne babanın boşanmasını görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına delalet eder.

Rüyada boşanmayı istemek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada boşanma görmek verdiği emeklerin heba olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinden boşanmayı istemek herkesin istediği şeye kavuşacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine inanılır.

Rüyada başkasının boşanma haberini almak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments