Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyle babanın boşanmasını görmek

Rüyada anneyle babanın boşanmasını görmek

Rüyada anneyle babanın boşanmasını görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, huzurunun artacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, büyük işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada anneyle babanın boşanmasını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere baskı uygulamadan önce çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada anneyle babanın boşanmasını görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne baba boşanması görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına delalettir.

Rüyada anne ve babanın boşanması görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalettir.

Rüyada anne ve babanın boşanmasını görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada anne babanın boşanmasını görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşanma avukatı görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşanma kararı vermek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine yorulur.

Rüyada boşanma dilekçesi vermek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments