Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşanma kararı vermek yatırımların heba olacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşanma kararı aldığını görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, rızkın kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada boşanma kararı görmek kazalardan, belalardan korunacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına delalettir.

Rüyada boşanmaya karar vermek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinden boşanmayı istemek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinden ayrılmaya karar vermek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine delalettir.

Rüyada boşanma mahkemesi görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, ekmeğinin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments