Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desenli ceket görmek

Rüyada desenli ceket görmek

Rüyada desenli ceket görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, büyük kazanç sağlanacağına, belalara denk gelmeyeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada desenli ceket gördüyseniz:

  • Duygusal veya materyal bir ilişkinin bozularak negatif veya pozitif her hangi bir sonucun alınması gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada desenli ceket görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalettir.

Rüyada desenli gömlek görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada desenli çorap giymek anlaşmazlıkların biteceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Rüyada desenli balık görmek geçim derdinin kalmayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada çiçek deseni görmek maddi güç sahibi olacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada desenli yüzük görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül deseni görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada desenli çorap görmek eve huzur dolacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments