Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül deseni görmek

Rüyada gül deseni görmek

Rüyada gül deseni görmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine delalettir.

Rüyada gül deseni gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada gül deseni görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada desenli kumaş görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Rüyada desenli kilim görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına inanılır.

Rüyada desenli altın yüzük görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, temize çıkacağına rivayet eder.

Rüyada desenli halı görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalettir.

Rüyada desenli gömlek görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına delalet eder.

Rüyada desenli yılan görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada leopar deseni görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, başının ağrıyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments