Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek deseni görmek

Rüyada çiçek deseni görmek

Rüyada çiçek deseni görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalettir.

Rüyada çiçek deseni gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen aksilikler veya engeller görünenin tam tersine, aslında, sizin için daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çiçek deseni görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret eder.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada desenli perde görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada desenli kilim görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, markasını duyuracağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada desenli altın yüzük görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına delalet eder.

Rüyada desenli yorgan görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalettir.

Rüyada leopar desenli elbise giymek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada desenli çanta görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments