Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desenli yüzük görmek

Rüyada desenli yüzük görmek

Rüyada desenli yüzük görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada desenli yüzük gördüyseniz:

  • Ne başarmak istediğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada desenli yüzük görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada desenli altın yüzük görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada leopar desenli elbise giymek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zebra deseni görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada desenli çorap görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı desenli halı görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, hayır duaları alacağına, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada leopar desenli kürk görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, planların aksayacağına delalet eder.

Rüyada desenli gelinlik görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments