Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desenli balık görmek

Rüyada desenli balık görmek

Rüyada desenli balık görmek büyüleyeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada desenli balık gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Rüyada desenli balık görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına tabir olunur.

Rüyada desenli çarşaf görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada desenli pantolon görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Rüyada desenli çorap görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada desenli elbise görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada desenli ceket görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada desenli yorgan görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments