Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desenli çorap giymek

Rüyada desenli çorap giymek

Rüyada desenli çorap giymek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine inanılır.

Rüyada desenli çorap giymek gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Rüyada desenli çorap giymek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada desenli çorap görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada leopar desenli elbise giymek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına inanılır.

Rüyada desenli elbise giymek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulur.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Rüyada zebra deseni görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada desenli kumaş görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments