Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desenli gömlek görmek

Rüyada desenli gömlek görmek

Rüyada desenli gömlek görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, söz sahibi olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada desenli gömlek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada desenli gömlek görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada desenli bardak görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, şöhret ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada desenli yılan görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada kelebek deseni görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada desenli elbise giymek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hayırlı bir eşe, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada desenli çarşaf görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada desen görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada desen çizmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments